Comenzi peste 30 lei livrate personal gratuit în zona Cluj-Napoca. Peste 100 lei livrare gratuită în România.

Termeni și condiții

Acest site este în concordanță cu Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

1. Firma

Site-ul www.motifstudio.ro este administrat și deținut de Motif Studio & Workshop SRL înregistrat la Registrul Comerțului cu J12/5671/18.11.2021 și Codul Unic de Înregistrare Fiscală 45247400, sediul social în sat Jucu de Sus, Comuna Jucu, nr. 466/31, județul Cluj.

2. Detalii despre produse și preț

Firma noastră comercializează doar produse noi, hand-made (manual). Se pune accent foarte mare pe calitatea produsului final, livrat către client. Toate produsele adăugate pe site, în magazinul nostru online, au imagini reale și informații utile, astfel încât clientul să își poate face o imagine a produsului ales pentru comandă.

 • Prețurile includ TVA
 • Prețurile nu includ taxa de transport;
 • În cazul în care nu putem onora comanda, ne obligăm să informam cumpărătorul în cel mai scurt timp posibil de la primirea comenzii în sistem.

Notă: Culorile produselor comandate pot diferi ușor în funcție de monitorul/browserul dumneavoastră.

3. Metode de efectuare a comenzilor

Online, pe site-ul www.motifstudio.ro:

 • Adăugați produsele în coș;
 • Modificați cantitatea produselor dacă este necesar;
 • În următorul pas va trebui să completați metoda de livrare, datele de facturare/ livrare, metoda de plată. (nume și prenume, telefon, localitate, județ, strada, nr, bl, et și alte detalii utile pentru livrare)

Notă: Este necesar să furnizați cu atenție datele de livrare complete, cât și cele de facturare!

4. Termenul de realizare al comenzilor

Termenul de realizare al comenzilor este cuprins între 1 și 4 zile lucrătoare.

5. Anulare comandă

În cazul în care ați plasat o comandă pe site și doriți anularea ei, contactați-ne prin:

precizând dorința dumneavoastră de anulare, însoțită de numărul de comandă primit prin e-mail în momentul comenzii.

6. Politica de retur

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar produselor personalizate comandate online și livrate prin curier/poștă. Produsele predate personal în Cluj se pot verifica și returna în momentul predării.

Dacă doriți să returnați produsul, trebuie sa ne contactați prin metodele specificate la punctul 5.

 • Clientul trebuie să expedieze produsele pe care dorește să le returneze în maxim 14 zile calendaristice de la notificarea de retragere.
 • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (împreună cu accesoriile și ambalajele originale), în caz contrar, nu vom accepta returul.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților – persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice începând din ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în maxim 14 zile calendaristice de la notificarea de retragere a clientului, dar nu mai repede de data la care recepționează produsele returnate. Dacă returul produselor nu s-a făcut pana la expirarea termenului de 14 zile din momentul notificării, se va amâna returnarea banilor până când intrăm în posesia produselor returnate. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul inițial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplică conf. OUG 34/2014, în cazul achiziționării de produse online folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definițiile cuprinse în OUG 34/2014 art.2 pct.8.:

 1. Returul produselor nepersonalizate se face conform O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, care prevede:

„Art. 9 (1) Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

„Art. 9 (2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la:

 1. data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
 2. ziua în care consumatorul sau o parte terța, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intra în posesia fizica a produselor, în cazul contractelor de vânzare (..)”

„Art. 11 (1) înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract.”

„Art. 11 (2) Consumatorul și-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menționată la art. 9 alin. (2) (..) în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către consumator înaintea expirării perioadei respective.”

7. Modalități de plată

 • Ramburs (plătiți atunci când ridicați coletul)
 • Plata cu cardul bancar

Cumpărătorul este obligat să ne furnizeze absolut toate datele necesare pentru a emite factura: Nume si prenume, E-mail, Adresa completă, Nr. telefon

Notă: Datele furnizate nu vor fi folosite în alte scopuri (ex: spam), ci doar pentru a livra coletul și de a factura comanda.

8. Informații despre transport

 • Prin curier
 • Predare personală în Cluj-Napoca sau localitățile din apropiere (pe o raza de maxim 20km)

9. Drepturile și obligațiile vânzătorului Motif Studio & Workshop SRL

 • Motif Studio & Workshop SRL se obligă să trimită comanda dumneavoastră in timpul specificat, prin metoda specificata, la adresa menționată in comandă.
 • Pagina de Termeni și Condiții poate suferi modificări ulterioare, fără a-i anunța în prealabil pe utilizatori.
 • Vom aproba comentariile și recenziile pe site doar în urma unor verificări.
 • Conturile care fac abuz vor fi suspendate.
 • Comenzile rezultate în urma unor erori apărute pe site, vor fi refuzate și însoțite de un e-mail lămuritor trimis către cumpărător.
 • Nu divulgam detaliile contului creat pe site! Vom păstra datele dumneavoastră confidențiale pentru o perioadă de timp nedeterminată.
 • Ne asigurăm că ambalarea produselor comandate sa fie făcută cu strictețe astfel încât să nu existe defecțiuni în urma transportului.
 • În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a prețului ori de rezoluțiunea contractului privind acest produs.

10. Drepturile și obligațiile cumpărătorului Motif Studio & Workshop SRL

 • Cumpărătorul are obligația de a plăti prețul impus de vânzător, în timpul stabilit.
 • Cumpărătorul are obligația să ridice coletul primit de la firma noastră într-un interval de maxim 5 zile lucrătoare, în caz contrar, se face retur coletului iar persoana în cauză nu va mai putea plasa comenzi pe platforma www.motifstudio.ro
 • Cumpărătorul are obligația de a plăti transportul.
 • Cumpărătorul NU trebuie sa înstrăineze contul / parola de pe site.
 • Contul cumpărătorului poate fi modificat sau șters (fără un motiv anume), în urma contactului cu vânzătorul prin metodele de la punctul 5
 • Cumpărătorul este obligat să furnizeze date reale și complete de facturare și livrare, în caz contrar comanda nu va fi expediată.
 • Cumpărătorul are dreptul de a returna (in 14 zile) produsul achiziționat dacă acesta nu este conform descrierii sau precizărilor oferite de vânzător.

11. Limitarea responsabilității firmei

 • Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale probleme tehnice cu site-ul, nefuncționare sau informații eronate.
 • Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderea datelor dacă utilizatorul și-a făcut publice datele confidențiale ale contului.
 • Nu vom trimite comanda cumpărătorului dacă acesta nu ne furnizează detaliile complete de livrare și facturare.
 • Nu ne asumăm răspunderea pentru deteriorarea produsului în timpul transportului sau după ce acesta a fost livrat.

12. Acceptarea regulamentului

Folosirea site-ului www.motifstudio.ro numit in continuare Motif Studio & Workshop SRL, a paginilor web, a datelor, a informațiilor, a textului și a imaginilor sau a oricăror altor materiale din site ce sunt denumite toate laolaltă „conținut”, confirmă liberul consimțământ al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si condițiile site-ului www.motifstudio.ro

Ne rezervam dreptul de a face schimbări pe pagina de termenii si condiții a acestui site. Folosirea în continuare a site-ului după modificări, reprezintă implicit acordul dumneavoastră. cu privire la noile schimbări efectuate de către Motif Studio & Workshop SRL. Întregul conținut al site-ului www.motifstudio.ro este proprietatea Operatorului și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completările ulterioare. Folosirea, fără acordul Operatorului, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare. Fotografiile și datele prezentate de către Operator sunt folosite cu acordul Furnizorilor.

 

13. Litigii

Termenii și condițiile de folosire se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației prin metodele specificate la punctul 5. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structura administrativă cu sediul Motif Studio & Workshop SRL.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, vă rugăm să vă adresați la: [email protected] sau prin formularul de contact de la pagina de contact

Motif Studio

Din dragoste pentru hârtie.

0750 46 46 55
[email protected]

Motif Studio & Workshop SRL

Coș cumpărături

0
image/svg+xml

Coșul este gol.

Continue Shopping